Assortiment

Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment in groente en fruit, zo van het land. Je kunt bij ons ook terecht voor vers bereide rauwkost en salades. Ons doel is om al deze producten zo vers mogelijk verwerkt en verpakt te krijgen. Iedere mix of combinatie is mogelijk, in klein- en grootverpakking. Specifieke wensen? Laat het ons weten.

Groente

Soepgroenten, wok-/roerbakgroenten, verschillende koolsoorten, bladgroenten, knolgewassen. Alles vers gesneden en naar wens gemixt. In de winter levert Boer Geert onze boerenkool en in de zomer kunnen we bij hem ook terecht voor witte kool, rode kool, bloemkool, en broccoli.

Kookgroenten

Roerbakmixen

Slasoorten

We hebben uitgebreid assortiment aan slasoorten van ijsbergsla tot mesclun. Alles op maat gesneden, gewassen, gemixed & verpakt.

Sla

Slamixen

Rauwkost

Rauwkost bestaat voor het grootste deel uit rauwe groenten. Het wordt gebruikt in salades, als garnering of op belegde broodjes. Welke combinatie van rauwkost je ook wenst, wij maken het. Van courgette, komkommer tot paprika, kool, ui, wortel en bietjes. Alle combinaties zijn mogelijk.

Rauwkost

Rauwkost salades

Wij hebben een ruim assortiment aan rauwkost salades, in de meest verrassende combinaties. Denk aan de bolero salade met prei, appel, mandarijn en ananas, met onze eigen basisdressing. Of één van onze gezamenlijk ontwikkelde producten, de TastyBasics Huzarensalade, op basis van bloemkool. Weinig koolhydraten, en toch die echte ‘huzarensmaak’.

Rauwkost salades

Fruit

Puur natuur, zonder toevoegingen. Zo ziet de consument fruit graag. Dus ook ons fruit van het seizoen wordt zo vers als mogelijk verwerkt en verpakt. Alles naar wens van de klant.

Fruit

Aardappelen

Aardappelen in alle soorten en maten. Van een krieltje tot Agria, Opperdoezer tot Roseval. We kunnen ze voor u snijden in de door u gewenste snit.

Aardappelen

Biologisch
Skal Biocontrole is de toezichthouder voor biologische producten in Nederland. Omdat wij het SKAL-keurmerk hebben, weet je zeker dat biologisch bij ons ook echt biologisch is. Wij werken met lokale telers zoals Bijzonderland voor bladgewassen en Bio Romeo voor wortelen en bieten.

Bel & bestel

Bestel telefonisch via 0522 – 244397