In samenwerking met Greens&Salads uit Meppel introduceert Bieze Retail een nieuwe variant op de welbekende rauwkostsalade. Ultraverse rauwkost! Rauwkost in een smaakvolle dressing; precies zoals je van ons gewend bent, maar nu nóg verser en nog meer groente! Onze nieuwe rauwkost wordt dagelijks vers geleverd en is 6 dagen houdbaar.

Onze vers gesneden rauwkosten worden aangemaakt met een passende dressing, wat zorgt voor nét dat beetje extra smaak. Hierbij wordt rekening gehouden met het smaakpalet van de ingrediënten in de salade. In het huidige assortiment zit bijvoorbeeld een heldere frisse dressing, een sellerie dressing of een lichtpittige mango dressing. Deze dressings zorgen er tevens voor dat het product langer vers en knapperig blijft. Win-win dus!

Na een succesvolle eerste pilotfase bij verschillende formules bereidt Bieze momenteel een uitrol van het concept voor. Tijdens de testfase zij er demo’s gegeven en klanten om hun mening gevraagd. Leermomenten die worden gebruikt bij voorbereiding van een mogelijke landelijke introductie.

Minder dressing, nóg meer groente en altijd vers gesneden. Heerlijk bij de maaltijd, als tussendoortje of natuurlijk bij de barbecue. Zo wordt het nóg makkelijker om elke dag voldoende groente te eten!

Bieze vers gesneden rauwkost is verkrijgbaar 6 bijzondere smaken: Biet & Appel, Kool & Wortel, Appel & Venkel, Wortel & Pompoenpitten, Bleekselderij & Druiven en Bleekselderij & Mandarijn.