Bestellen & bezorgen

Vóór 9 uur besteld, is vóór 12 uur de volgende dag bezorgd.
En dat in heel Nederland. Bel direct met ….

Grote of kleine bestellingen, alles is mogelijk. Wij leveren dagelijks – van maandag tot en met zaterdag – door heel Nederland. Dat kan omdat wij werken met landelijke transportbedrijven. Bij ons betekent vóór 9 uur ‘s ochtends besteld, dezelfde dag of de volgende dag vóór 12 uur bezorgd.

Eigen bezorgservice Noord-Nederland

Voor leveringen in Drenthe, Friesland en Groningen hebben we onze eigen bezorgservice. Zo kunnen we onze klanten in Noord-Nederland nog beter bedienen. Specifieke wensen? Kleinere hoeveelheden nodig? Geen probleem. Wij maken alles in overleg op maat, op de gewenste snijwijze, in de gewenste hoeveelheid en een eigen etiket is bespreekbaar.

Blurring: grenzen vervagen

De klassieke grenzen tussen horeca en winkels vervagen. Deze trend heet ‘blurring’. Als ondernemer moet je meer doen dan alleen je deuren openen en hopen dat er iemand binnenkomt. Je moet origineel zijn, bijzondere combinaties maken, en meer aandacht hebben voor versbeleving. Daar spelen wij als leverancier van verse producten graag op in. Dat kúnnen wij ook. Wij leveren zowel consumenten- als grootverpakkingen, met dezelfde receptuur..