Over ons

GreenS & SaladS is de moderne snijkeuken voor groentespeciaalzaken, slagers, horecabedrijven, instellingen, groothandels, retailers en productiebedrijven. Ons motto is vers, puur en ambachtelijk. Vers betekent groente en fruit zo van het land. Puur staat voor echte natuurproducten. En ambachtelijk gaat over vakmanschap en onze liefde voor het product.

Veiligheid & kwaliteit

Wij werken volgens de (inter)nationale (kwaliteits)richtlijnen en doen jaarlijks onze audits. GreenS & SaladS heeft het IFS-certificaat voor voedselveiligheid. Wij mogen ook het SKAL-keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat biologisch ook echt biologisch is.

WERKEN BIJ GREENS & SALADS

Vers, puur en ambachtelijk, dat is waar GreenS & SaladS voor staat. Wil jij helpen om deze kernwaarden van ons bedrijf en van onze producten nog beter op de kaart te zetten? Kijk dan snel of we een vacature hebben, die bij jou past.

Duurzaam ondernemen

In 2050 wil Nederland een volledig circulaire economie zijn. Circulair ondernemen betekent onder andere efficiƫnt omgaan met grondstoffen en afvalstromen. GreenS & SaladS is hierin voorloper. Zo wordt ons snijafval verwerkt tot compost en veevoer. Food for food noemen wij dat. Daarnaast doen we aan recycling en gebruiken we ons eigen bronwater bij het wassen van de groente.

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en helpen jonge studenten graag aan een praktijkplek. Volgens het Sectorinstituut Transport en Logistiek mogen wij leerlingen opleiden voor de beroepskwalificaties chauffeur goederenvervoer, logistiek medewerker, logistiek supervisor, en logistiek teamleider.

Sociale werkvoorziening

Wij zetten ons in voor mensen die wat meer afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bij GreenS & SaladS werken een aantal medewerkers met een beperking. Wij zien hierin vooral kansen en mogelijkheden.

Hulp aan langdurig werkzoekenden

In 2016 werken wij mee aan de campagne van Werkbedrijf Regio Zwolle: Voor iedereen een baan, daar werken we aan. Langdurig werkzoekenden krijgen bij ons de kans om weer mee te doen aan het arbeidsproces. Met als doel een baan te vinden. Zo hebben we een aantal voornamelijk oudere mensen aan werk geholpen.

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier…